Prožijte nadcházející se Velikonoce aktivně v hotelu Panská

Velikonoce v Jižních Čechách ve znamení relaxace a odpočinku

Velikonoční pobytyKdybyste mohli letošní pomlázku za něco vyměnit, za co by to ve skutečnosti bylo? Pokud za důmyslné wellness procedury, příjemné prostředí hotelu a výtečné jídlo, tak určitě čtěte dále. Máme pro vás totiž  několik báječných tipů.

Místo velikonočního shonu opravdový odpočinek

Potřebujete po zimě načerpat zcela nové síly nebo byste si rádi zavzpomínali na loňský vynikající pobyt v příjemném prostředí lázní? Kvalitní relaxace těla i mysli ale už dávno není doménou jen lázeňských zařízení. Velikonoční pobyty s wellness tématikou nabízejí už i mnohé hotely, jejichž zázemí je s tím lázeňským srovnatelné.

Oslavte letos Velikonoce tak trochu jinak. Bez nepříjemného úklidu, vyčerpávajícího pečení mazanců a nekonečné přípravy nadílky pro náhodné koledníky. Dovolte sobě i své rodině načerpat nové síly a zvolte si některý z luxusních velikonočních pobytů, díky kterým strávíte blížící se prodloužený víkend opravdu nezapomenutelně. Dokonalou sváteční atmosféru nasajete v lázeňském městečku Bechyně v Jižních Čechách, které je doslova napěchované historickými pamětihodnostmi a muzei, které často připravují na velikonoční svátky doprovodný tematický program.

Prožijte nadcházející se Velikonoce aktivně v hotelu Panská

Běhání s pomlázkou bezesporu patří mezi tradiční pobídku k jarnímu pohybu, ale bohatá nabídka vodácké a pěší turistiky nebo cykloturistiky vaše tělo určitě přivítá mnohem více. V hotelu Panská si toho jsou moc dobře vědomi. Jejich velikonoční pobyt obsahuje mimo bohatého jídelníčku se slavnostním menu také reflexní masáž chodidel, zapůjčení trekingových a golfových holí, mapu Bechyně a přilehlého okolí a vstup na driving range spolu s 50 volnými míčky.

Ubytováni je zajištěno v komfortních útulně zařízených pokojích s rustikálním nábytkem s vlastním sociálním zařízením, TV se satelitním příjmem a dokonce minibarem. Hotel Panská je také vyhlášený tradiční českou kuchyní a podmanivou letní terasou. Jeho poloha přímo na náměstí tvoří ideální výchozí bod pro výlety i romantické večerní procházky.